Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

E-wheels by Obels ApS
CVR nr. 32098002
Sindalsvej 29
8240 Risskov
Danmark
info@e-wheels.dk
+45 70707263
Etableringsår: 2012
Bank: Spar Nord 
Reg. 9277 Konto 4572767960
IBAN: DK7792774572767960
BIC/SWIFT: SPNODK22


 

Betaling

På E-wheels.dk kan der betales med:

PayPal som giver mulighed for brug af div. kredit kort (også uden at have en PayPal konto)
PayPal pålægger os gebyr på 2,60kr + 3,4% vi betaler halvdelen af gebyret og pålægger kunderne 1,7% + 1,30kr
Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, JCB, American Express og Diners.
Bankoverførsel (+ evt. din banks gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Kontant eller med kort ved afhenting.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra E-wheels.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Danmark. Højst 5 kg: 80 DKK. Højst 10 kg: 110 DKK. Højst 20 kg: 170 DKK
Sverige. Højst 1 kg: 90 DKK. Højst 5 kg: 130 DKK. Højst 10 kg: 190 DKK. Højst 15 kg: 230 DKK. Højst 20 kg: 280 DKK

Levering sker med PostDanmark/PostNord. Leveringstiden er 7 - 21 hverdage. For varer der viser sig ikke at være på lager i Europa kan leveringstiden være betydelig længere, hvilket vi estimerer ved ordreafgivelse og informerer dig om løbende. Vi leverer til Danmark og Sverige.


 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på E-wheels.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 
  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@e-wheels.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Link til fortrydelsesformular
(download, ret til og upload i PDF)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 300 DKK (fra Danmark), 700 DKK (fra Sverige).


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 
  1. udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,
  2. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  3. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  4. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
  5. aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
  6. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret og
  7. aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

E-wheels by Obels ApS
Sindalsvej 29
8240 Risskov
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler påE-wheels.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Fragtomkostninger

Du betaler fragtomkostninger til os. Er reklamationen berettiget dækker vi naturligvis fragtomkostninger for at få den reparerede/ombyttede vare retur til dig.


Varen sendes til:
E-wheels by Obels ApS
Sindalsvej 29
8240 Risskov
Danmark


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig (helst original) emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på E-wheels.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos E-wheels ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og servicechefen forE-wheels ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på E-wheels.dk er servicechef Jesper Berggreen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til E-wheels.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos E-wheels ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til E-wheel by Obels  ApS via e-mail info@e-wheels.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jesper Berggreen på info@e-wheels.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet: www.forbug.dk.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Motorer afsendt fra os er ALTID begrænset til lovens krav. Enhver ændring er på eget ansvar.