Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Vi sætter pris på dit besøg på vores websider, og at du viser interesse for vores produkter. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du besøger vores sider, og forsikrer dig om, at dine personlig informationer behandles på en sikker måde af os som behandlingsansvarlige.

Vi har forpligtet os til at beskytte dine personlige oplysninger. Du kan gå til de fleste af vores websider uden at give os nogen informationer om dig selv. Men nogle gange har vi brug for information for at give dig tjenester, som du beder om, og denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger giver information om indsamling af data og brug af data i sådanne situationer.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler også enkelte oplysninger om din hardware og software. Disse oplysninger kan være: IP-adresse, browsertype, operativsystem, domænenavn, tilgangstid og henvisende URL-adresser. Denne information bruges til at drive tjenesten, opretholde kvaliteten på tjenesten og give generel statistik for brugen af vores websted.

Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger til følgende formål:

  • For at sikre at området dækker dine behov.
  • For at levere produkter og tjenester, som nyhedsbreve, specialtilbud og anden information, som du beder om eller køber.
  • For at hjælpe os med at lave og publicere indhold, som er relevant for dig.
  • For at gøre dig opmærksom på nye varer, specialtilbud, opdateret information og andre nye tjenester fra os, hvis du beder om det.

Kontrol af personlige oplysninger

Når du registrerer dig eller på anden måde giver os personlige oplysninger, vil vi ikke dele denne information med tredjeparter uden din tilladelse, med undtagelse af de begrænsede undtagelser, som allerede er nævnt. Informationerne vil kun blive brugt til formålene, som er nævnt ovenfor. Hvis du registrerer dig, fortæller du os også, hvordan og om du ønsker, at vi skal kommunikere med dig.

Adgang til de personlige oplysninger

Vi giver dig midler til at sikre, at dine personlige oplysninger er rigtige og opdaterede. Hvis du registrerer dig på vores hjemmeside, vil du til enhver tid have fuld oversigt over din bestilling.